Εταιρία

Eco Diesel. Η μεγαλύτερη εξειδικευμένη πλατφόρμα πώλησης ανταλλακτικών σε Ελλάδα Cyprus, δημιουργήθηκε για να φιλοξενήσει και να σας προσφέρει προς πώληση αυτόματα σασμάν και διαφορικό ανταλλακτικά αυτόν, καινούργιους κινητήρες η ανακατασκευής τουρμπίνες πάντως τύπου οχημάτων, μπεκ και αντλίες πετρελαίου σωλήνες χαμηλής υψηλής πίεσης rail καθώς και κλειδιά παντός τύπου οχημάτων.

ECU (εγκέφαλος), λειτουργίας περιφερειακών ηλεκτρονικών συστημάτων των οχημάτων,και η διάφορες βλάβες στα ηλεκτρονικά εξαρτήματα ECU μας ώθησε να αναζητήσουμε συνεργασίες με εταιρείες που διαθέτουν ρομποτική γραμμή κατασκευής ή επισκευής και συναρμολόγησης, διαθέτοντας τα προϊόντα αυτά προς πώληση, καινούρια είτε προς επισκευή / ανακατασκευή επαναφέροντας τα στην αρχική κατάσταση του κατασκευαστή και δίνοντας εγγύηση από 1 μέχρι 2 έτη. Η πλήρως αυτοματοποιημένη μορφή τής Ecodiesel είναι Online συνδεδεμένη με τις αποθήκες των μεγαλύτερων στην Ευρώπη προμηθευτών αντιπροσώπων ανταλλακτικών ελέγχοντας επί 24ώρου βάσεως διαθεσιμότητα και χαμηλότερη τιμή προς όφελος των πελατών μας!

Όλα τα προϊόντα μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής αγοράς ταξιδεύουν αεροπορικώς στην Eco-Diesel ΠΑΥΛΙΔΗ με έδρα τη Βέροια όπου ελέγχονται, τιμολογούνται και εντός 2-5 εργάσιμων ημερών για τα ελαφριά μικρά δέματα και 6 με 10 εργάσιμες ημέρες για τα μεγάλα βαριά δέματα παραλαμβάνουμε στην έδρα μας και αμέσως τα αποστέλλουμε την ίδια ημέρα στους πελάτες μας.

Αγοράστε απευθείας από τον ειδικό αξιόπιστα εγγυημένα ποιοτικά προϊόντα για το όχημά σας και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα, πάντα με την εγγύηση Eco Diesel!
Η αξιόπιστη λύση για οχήματα πετρελαίου, βενζίνης, ηλεκτρικά αυτοκίνητα υβριδικά για Ελλάδα και Κύπρο.